VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

De Coördinator

Een coördinator is de gastheer of vrouw bij elke groep binnen de VSSM.
De coördinator is verantwoordelijk voor het goede verloop binnen een bepaalde groep, zorgt voor de aankleding (SM attributen klaarzetten), staat achter de bar een biertje te tappen of koffie te schenken en doet de deur open als de bel gaat.
De coördinator verwelkomt de gasten en maakt een praatje met de vaste bezoekers, maar vooral ook met de nieuwelingen die voor het eerst komen.
Kortom, een manusje van alles.

Hoe wordt je coördinator.

Als vaste bezoeker help je vast wel eens een handje mee.
In nood kom je wat eerder en helpt bij het opbouwen, bij drukte leeg je de asbakjes of wast alvast wat kopjes af. Je stelt je tijdens de bijeenkomsten actief op en dan komt er een "vacature" vrij. Voor je het weet ben je dan coördinator. Een coördinator met rechten en plichten, maar vooral lol in je nieuwe functie. Let wel op, alleen leden van de VSSM kunnen medewerker binnen de VSSM worden. Mail voor meer informatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De plichten van een coördinator.
            
Bij het aanvaarden van je functie ben je mede-verantwoordelijk voor het "veilig" draaien van je groep.
Je kunt, samen met je mede coördinatoren, je groep een eigen gezicht geven. Maak er je eigen "party" van en veel is mogelijk met inachtneming van de statuten en regelementen die gelden binnen de VSSM.             

De rechten van een coördinator. 

Naast een reiskostenvergoeding voor jezelf worden voor je groep alle onkosten betaald door de VSSM.
Ook hier weer, veel is mogelijk. Interesse ?
Vraag op je eigen groep of er hulp nodig is. De VSSM draait 100% op vrijwilligers.


Géén vrijwilligers, géén bijeenkomsten.

 

Je bent al coördinator.
Dan kun je inloggen met de door de vereniging verstrekte inlogcode. Ben je je inlogcode kwijt dan kan je deze opnieuw aanvragen bij het bestuurslid die verantwoordelijk is voor jouw groep. Dat staat op deze pagina