VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG Dedemsvaart

 Algemene groep  .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
 Regelmaat  .. elke 4e zondag van de maand van 14.00 tot 19.00 uur
 Aanmelden  .. niet nodig
 Locatie  .. Club Sabayland, Stegerensallee 28, 7701 PL Dedemsvaart
 Kosten  .. leden VSSM gratis. Niet leden betalen € 12,50
 Rolstoel  .. Enkel op de begane grond
 1Roken  ..
 Mail de groep  ..  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Openbaar Vervoer  .. Plan je reis op OV9292

 AG Dedemsvaart ('t Zwarte Pad)

Laatste bijeenkomst VSSM AG Dedemsvaart op 23 juli 2017.
Na 2 jaar komt er een einde aan de bijeenkomsten van de VSSM in Dedemsvaart. Per 1 augustus 2017 is het pand verkocht en kunnen de bijeenkomsten van de VSSM daar helaas niet meer plaatsvinden.
Wij hebben deze locatie ruim 2 jaar mogen gebruiken. Het was een kleine maar gezellige locatie. Dit bleek ook wel uit het stijgende aantal (vaste en nieuwe) bezoekers.
Bij deze willen wij de eigenaar alvast bedanken voor zijn gastvrijheid en de lekkere koeken.

Op 25 juni en 23 juli gaan de VSSM bijeenkomsten nog wel gewoon door.

Als je een mogelijke nieuwe locatie weet in de omgeving van Zwolle (of Noord/Oost Nederland), stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
het team van VSSM AG Dedemsvaart
(Karin, Dick, Peter en Herman)

 

De meetings in Dedemsvaart zijn elke vierde zondag van de maand .
Op de begane grond is een “open” bdsm ruimte. Hierin staan de wat grotere bdsm speel toestellen.
Verder is er nog een kamer met bad aanwezig. In deze kamer staat de witte tafel. Deze kan gebruikt worden als massagetafel. Vanuit de activiteiten pot hebben wij voor deze tafel een lekker zacht matje aangeschaft. Het activiteitenpotje is dus weer terug. Deze staat bij de ingang en op de bar. Het activiteitenpotje wordt gebruikt om leuke (extra) dingen voor de groep te doen.
Boven zijn nog vier andere kamers. Een van deze kamers is ook ingericht als bdsm kamer, met o.a. een kruis, een bok en een kooi. In een andere kamer staat een massagestoel.
Van diverse bezoekers horen wij dat ze het prettig vinden dat er verschillende kamers aanwezig zijn.
Dan is er toch wat meer privacy tijdens het spelen.

Steeds meer bezoekers weten ons hier te vinden. Om de “drempel” voor nieuwe bezoekers nog wat lager te maken is inschrijving/aanmelding (voorlopig) niet meer nodig. Als het bezoekersaantal boven de 50 personen gaat komen dan zullen we, op last van de brandweer, weer met inschrijving/aanmelding moeten gaan werken.

Indien gewenst kunnen nieuwe bezoekers, van een van de coördinatoren, een rondleiding door het pand krijgen, met uitleg over de regels bij de VSSM.

Ons huidige onderkomen is:
AG Dedemsvaart ('t Zwarte Pad)
Club Sabayland,
Stegerensallee 28
7701 PL Dedemsvaart

Op 28 mei 2017 “Geen Drempel” bij AG Dedemsvaart (13.30-14.00 uur)
Ben je helemaal nieuw in de BDSM en wil je informatie hierover of wil je wel een meeting van de VSSM bezoeken maar je vindt de eerste keer een beetje eng?
Kom dan naar “Geen Drempel” (van 13.30 tot 14.00 uur).
Je kunt dan van de coördinatoren tekst en uitleg krijgen over de VSSM en je mag zelf natuurlijk ook vragen stellen over BDSM of de VSSM. Ook is het mogelijk dat je een rondleiding door het pand krijgt, zodat je in alle rust de verschillende kamers met BDSM speel toestellen kunt bekijken, zonder dat daar al bezoekers aan het spelen zijn. Dit alles vindt plaats voor aanvang van de reguliere meeting. Bevalt het je dan mag je blijven op de meeting. Vind je het niet prettig dan heb je de mogelijkheid om voor 14 uur weer weg te gaan.

Bij deze willen wij benadrukken dat “Geen Drempel” speciaal bedoeld is voor mensen die nog geen (of nauwelijks) ervaring met BDSM hebben en voor de eerste keer een VSSM meeting willen gaan bezoeken.

Wil je gebruik maken van “Geen Drempel” en de mogelijkheid krijgen om voor openingstijd binnen rond te kijken, dan verzoeken wij je om je aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(Let op: Wij bieden deze mogelijkheid enkel voor mensen die zich per mail hebben aangemeld, voor alle andere bezoekers gaat de deur in Dedemsvaart om 14.00 uur open.

Parkeren
Probeer je auto netjes te parkeren op de parkeerplaats van Club Sabayland.
Als wij vier rijen auto’s maken, kunnen er meer auto’s op de parkeerplaats staan en hoeven er geen auto’s langs de openbare weg te staan.

Trakteren
Sommige bezoekers voelen zich zo op hun gemak bij ons, dat ze willen trakteren bij een feestelijke gebeurtenis. Natuurlijk mag dit, maar overleg dit wel ruim van tevoren met een van de coördinatoren. Het is zonde als er een dubbele hoeveelheid cake of koeken aanwezig is en wij achteraf veel moeten weggooien.

Speeltijd
Als het druk is en veel bezoekers willen spelen, ga dan niet (bijna) de hele middag spelen in een kamer en/of ruimte. Geef ook aan andere bezoekers de kans om te spelen en beperk de speeltijd tot maximaal 2 uur.


Terugblik meeting april 2017:

Tijdens het 2 jarig bestaan van de VSSM in Dedemsvaart was het weer gezellig en druk.
Twee bezoeksters waren jarig geweest en hadden lekkere cake en taart gebakken voor de bezoekers.
Hiervoor onze dank. Ook waren er weer lekkere hapjes.
Een slaaf kreeg, aan het houten kruis in de barruimte, een spanking van meerdere Dames.

Wij zien jullie graag op zondag 28 mei 2017 in Dedemsvaart.