VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG Den Haag

 Algemene groep  .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
 Regelmaat  .. elke 3e zaterdag van de maand van 20.00 tot 02.00 uur
 Aanmelden  .. niet nodig
 Locatie  .. Lovehotel Bananas, Weteringkade 113, Den Haag
 Kosten  .. leden VSSM gratis. Niet leden betalen € 12,50
 Rolstoel  .. Beperkt.
 Roken  ..
 Mail de groep  .. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Openbaar Vervoer  .. Plan je reis via OV 9292

 

Algemene groep Den Haag.

Deze groep heeft een prachtige locatie. De gasten worden in een mooie lobby ontvangen door onze coördinatoren. Deze zullen u een korte uitleg geven over het gebouw en zonodig een rondleiding verzorgen.
Op de begane grond kunt u gebruik maken van een zeer gezellige bar, een speelruimte en een kamer die bij uitstek geschikt is voor een suspension. Relaxen kunt u eventueel in het grote bad.
Op de tweede verdieping treft u een kleine SM kamer aan en een aantal kamers die voorzien zijn van bubbelbaden. Handdoeken liggen voor gebruik klaar.
De derde verdieping is voorzien van een zeer mooie speelruimte die zelfs voorzien is van een jacuzzi. Voordat u in deze ruimte komt bent u een nette kleedruimte met lockers en een douche gepasseerd.
Wij houden hier onze feesten op elke derde zaterdag van de maand.

U kunt ons vinden op de Weteringkade 113 te Den Haag (Op vijftien minuten loopafstand van zowel station Hollands Spoor als vanaf het Centraal Station).
Wij zullen het feest beginnen om 20.00 en sluiten om 02.00.
De entree is voor leden gratis en voor introducés/dagleden bedraagt de entreeprijs €12,50.
De prijzen van de drankjes vallen reuze mee en staan helder bij de bar aangegeven.
Voor wie met de auto komt staat hieronder de route beschrijving.

Vanaf R’dam en A’dam:

A4 richting Den Haag --> A12 Prins Clausplein --> Afslag Bezuidenhout/Mariahoeve --> Verkeerslichten links het Schenkviaduct op --> einde viaduct verkeerslichten linksom keren de ventweg (= Weteringkade) op --> ongeveer 500 meter aan de rechterkant hoekpand nr. 113.


Vanaf Utrecht:

A12 richting Den Haag --> Prins Clausplein --> Afslag Bezuidenhout/Mariahoeve --> Verkeerslichten links het Schenkviaduct op --> einde viaduct verkeerslichten linksom keren de ventweg (= Weteringkade) op --> ongeveer 500 meter aan de rechterkant hoekpand nr. 113.


Vanaf Wassenaar/Voorschoten
(& eventueel A’dam):

(A44 --) N44 richting Den Haag --> HELEMAAL uitrijden tot de T splitsing met verkeerslichten --> links --> door de koningstunnel rechtdoor --> tweede verkeerslicht (voor het viaduct!) rechts --> na 10 meter gelijk links en rechts onder het viaduct blijven --> parkeren --> schuin aan de overkant hoekpand nr. 113.

Parkeren voor de deur kost €1,70 per uur en er kan alleen worden betaald met een pinpas. Als je gratis wilt parkeren kan dat ook maar dan moet iets verder worden gelopen.