VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG-Nijeveen

Algemene groep .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
Regelmaat .. eens per 6 weken op zaterdagen van 20.00 tot 02.00 uur
Aanmelden .. Niet noodzakelijk
Locatie .. Kolderveense Bovenboer 48, 7948 LW Nijeveen
Kosten .. leden VSSM € 15,-. Niet leden betalen € 20,-
Rolstoel ..
Roken ..
Mail de groep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openbaar Vervoer .. Plan je reis via OV 9292

Op zaterdag 31 maart organiseert de VSSM in samenwerking met Eddy weer een mooie, spannende activiteit in het noorden van Nederland, namelijk in Nijeveen. We hebben dit in januari eens op proef gedaan, om te zien hoe dit wederzijds zou verlopen. Dat bleek onze gasten erg goed te bevallen!

Net als onze bijeenkomst in Sittard is deze bijeenkomst niet gratis toegankelijk voor onze leden.

Doordat Eddy een all-in prijs hanteert, die de entree, een buffetmaaltijd en je barconsumpties bevat, is er voor VSSM-leden een wat andere opzet dan gebruikelijk. Leden krijgen een korting van €5 op de entreeprijs. Dat betekent dat een VSSM-lid 15 euro toegang betaalt, dat is inclusief entree, eten en drinken, een leuk aanbod. Dit wordt verzorgd door de uitbater van De Boerderij. Deze VSSM-activiteit wordt gehouden op 31 maart 2018, aanvang 20.00 uur, einde rond 02.00 uur. Aanmelding is vooralsnog niet nodig. Kom en ervaar deze mooie ruimtes met goede spelmogelijkheden. Wij hopen dat we er met alle betrokkenen weer een succes van kunnen maken. Het is fijn om in het noorden van het land weer een plek te hebben!

De VSSM bijeenkomsten in “de Boerderij” te Nijeveen zullen eens per 6 weken plaatsvinden dus hou voor de juiste date onze website en de aankondigingen op FetLife in de gaten!