VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG-Nijeveen

Algemene groep .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
Regelmaat .. eens per 6 weken op zaterdagen van 20.00 tot 02.00 uur
Aanmelden .. zeer gewenst
Locatie .. Kolderveense Bovenboer 48, 7948 LW Nijeveen
Kosten .. leden VSSM € 20,-. Niet leden betalen € 25,-
Rolstoel Beperkt toegankelijk
Roken Alleen in de rookruimte
Dresscode Alle kinky en fetisj kleding is toegestaan. Wil je liever in 'gewone' kleding komen zorg er dan voor dat deze minimaal zwart en schoon is. Er wordt op gecontroleerd. Heb je twijfel over je outfit, neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mail de groep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openbaar Vervoer .. Plan je reis via OV 9292

De VSSM organiseert in samenwerking met Eddy een mooie, spannende activiteit in het noorden van Nederland, namelijk in Nijeveen.
Let op, het is een combi-feest met gasten van Eddy, die deels ook uit de swingerswereld komen. Je kunt dus activiteiten waarnemen die je op een VSSM-bijeenkomst normaal niet ziet.

In "De Boerderij" zijn diverse mooie ruimtes met spelmogelijkheden. Nagenoeg iedere ruimte beschikt over een bubbelbad en er is zelfs een inpandig zwembad aanwezig.
Of kruip de sauna in voor een heerlijk rustmomentje.

Net als onze bijeenkomst in Sittard is deze bijeenkomst niet gratis toegankelijk voor onze leden.
Doordat Eddy een all-in prijs hanteert, die de entree, een buffetmaaltijd en je barconsumpties bevat, is er voor VSSM-leden een wat andere opzet dan gebruikelijk. Leden krijgen een korting van €5 op de entreeprijs. Dat betekent dat een VSSM-lid slechts €20 toegang betaalt, dat is dus inclusief entree, eten en drinken, een leuk aanbod. Dit wordt verzorgd door de uitbater van De Boerderij.

In verband met de catering is het van belang dat we weten hoeveel mensen er komen. Het is jammer als het eten voortijdig op is doordat mensen zich niet hebben opgegeven. Om die reden is aanmelding verplicht.
Aanmelden kan op twee manieren (kies er eentje, gebruik niet allebei):
- stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (vermeld ook even met hoeveel personen je komt)
- Zet jezelf en je metgezellen op 'going' bij het event op Fetlife (Vindt de meest recente info hier: https://fetlife.com/groups/94673)

Kom en ervaar deze leuke locatie.
De VSSM bijeenkomsten in “de Boerderij” te Nijeveen zullen eens per 6 weken plaatsvinden dus hou voor de juiste datum onze website en de aankondigingen op FetLife in de gaten!

Het team van AG-Nijeveen

Geen Drempel

Ben je nieuw in de wereld van BDSM en wil je informatie?

Wil je misschien wel naar een speelfeest maar is het toch wat spannend of zelfs eng de eerste keer? Wil je weten hoe een bijeenkomst van de VSSM gaat? Lees dan vooral verder.

Je kunt de behoefte hebben om met gelijkgestemden over BDSM te praten. Dat kan op onze bijeenkomsten/party’s die we op diverse plaatsen in Nederland houden. Toch kunnen wij ons ook goed voorstellen dat het toch nog moeilijk is om ‘de drempel’ over te gaan en je eerste stappen te zetten op een speelbijeenkomst. Daarom is er Geen Drempel. “Geen Drempel” biedt mensen die puur informatie willen over BDSM en/of de VSSM de mogelijkheid om rustig te komen praten met onze deskundige vrijwilligers voordat de gewone bijeenkomst plaatsvindt. Natuurlijk is er dan ook de mogelijk om in alle rust de locatie en speelmogelijkheden te bekijken zonder dat er daadwerkelijk gespeeld wordt. Als het je bevallen is op “Geen Drempel” en je wilt blijven, dan ben je meer dan welkom. Tijdens de activiteit hoef je nergens aan mee te doen als je dat niet wil. Het beste is om eerst eens rustig alles op je in te laten werken en besef: jij mag altijd je eigen grenzen bepalen en bewaken.

Voorafgaand aan onze reguliere Party in Nijeveen organiseren we een "Geen Drempel" bijeenkomst. Dit houdt in dat we de deur een half uur eerder openen en je de gelegenheid hebt om al je vragen te stellen of informatie te krijgen in een rustige omgeving zonder het rumoer van de party.

Er zijn aan deze "Geen Drempel" geen kosten verbonden. Als je hierna wilt blijven op onze reguliere party dan betaal je de normale entree. Wil je komen, meldt je dan even aan via een PM of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelding voor "Geen Drempel" is verplicht i.v.m. de inzet van onze vrijwilligers.