VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

AG-Nijmegen

 Algemene groep  .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
 Regelmaat  .. elke 1e zaterdag van de maand van 20.00 tot 01.00 uur
 Aanmelden  .. Niet noodzakelijk
 Locatie  .. Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR  Nijmegen
 Kosten  .. leden VSSM gratis. Niet leden betalen € 12,50
 Rolstoel  .. Enkel op de begane grond, ingang aan de achterzijde
 Roken  ..
 Mail de groep  .. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Openbaar Vervoer  .. Plan je reis via OV 9292

Belangrijk

 Algemene groep  .. toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar
 Regelmaat  .. elke 1e zaterdag van de maand van 20.00 tot 01.00 uur
 Aanmelden  .. Niet noodzakelijk
 Locatie  .. Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR  Nijmegen
 Kosten  .. leden VSSM gratis. Niet leden betalen € 12,50
 Rolstoel  .. Enkel op de begane grond, ingang aan de achterzijde
 Roken  ..
 Mail de groep  .. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Openbaar Vervoer  .. Plan je reis via OV 9292

Nijm01 125x222px

VSSM NIJMEGEN

Hallo en welkom op de pagina van VSSM Nijmegen.

Hier volgen wat er zoal gebeurd op de VSSM-bijeenkomsten. Wij als VSSM Nijmegen hebben 3 bijeenkomsten die wij verzorgen vanuit Het Roze Huis in Nijmegen. Hieronder van elke bijeenkomst eerst een korte uitleg en van Geen Drempel en AG Nijmegen een uitgebreide uitleg. Onder de korte uitleg kun je het nieuws vinden over onze bijeenkomsten, kortom lezen wat er te doen is.

Geen Drempel
Voor eenieder die nieuw is in BDSM of nieuw bij de VSSM of voor het eerst naar een SM bijeenkomst wil. Er is ruimte voor uitleg, informatie en rustig rondkijken in Het Roze Huis zonder dat er gespeeld wordt.
Meer over Geen Drempel verderop in deze tekst.

AG Nijmegen
Dit is de Algemene Groep Nijmegen, toegankelijk voor iedereen die iets met kink of SM heeft. Deze is iedere 1e zaterdag van de maand. Ook is er ruimte om te spelen in onze kelders.

VSSM Jongeren Nijmegen
Ben je tussen de 18 en 35 (tot 40 mag als je partner onder de 35 is), dan ben je welkom op onze jongeren avonden. Deze worden 4x per jaar gehouden en dit zullen we melden met events op Fetlife en op de site van de VSSM.
Zie Jongerengroep Nijmegen

 

Nijm06 400x225px

AG Nijmegen

Nieuws:

In april hadden we ons 2-jarig bestaan, wat een leuke, gezellige en drukke avond is geworden. Voor de gelegenheid waren er extra hapjes, soesjes e.d. en hadden we een heuse loterij. Kortom een zeer geslaagde avond. Toch kijken we al weer vooruit.

De workshop die in april helaas niet door kon gaan, is er op 6 mei wel. Kortom Peter en Dirk komen dan met een vacuümbed en vacuümcube naar Nijmegen. Ze zullen e.e.a. uitleggen en wie het wil uit proberen kan dit in
overleg ook doen.

Naast de demo vacuümplay hebben we ook een professionele fotograaf deze avond. Hij kan op verzoek foto's maken van een bdsm-spel. Dat gebeurt alleen in de laatste kelder om risico’s te vermeiden.
Bij het nemen van de foto's zal de privacy van alle bezoekers gewaarborgd worden. Enkel hen die in overleg op de foto willen zullen alleen in de laatste kelder worden gefotografeerd.
Eventueel kunnen op verzoek in een aparte ruimte foto's gemaakt worden van het vacuümbed/cube


Uiteraard zijn de kelders ook gewoon open deze avond. Kortom weer een leuke avond bij ons in Nijmegen.

Zie ook groepen nieuws

Algemene info:

In Nijmegen is er iedere 1e zaterdag van de maand een leuke bijeenkomst van de VSSM in Het Roze Huis. Onze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen met een interesse in BDSM. Of je nu ervaren bent of net komt kijken, iedereen is welkom vanaf 18 jaar. Wij bieden een 'beschermde' omgeving om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Gewoon voor de gezelligheid, een praatje of voor meer informatie over BDSM. Je kan een drankje doen aan de bar of gezellig aan een tafeltje plaats nemen. Ben je nieuw, dan krijg je van een van de coördinatoren (Roy, Martijn, Piekjee20, Arno en Marco) een korte rondleiding en wat uitleg over de locatie. Natuurlijk kun je als (nieuwe) bezoeker aan ons al je vragen stellen over de locatie, de VSSM en natuurlijk ook over SM, het weer of wat dan ook.


Bij binnenkomst vind je links het bar gedeelte met verschillende zitjes en enkele statafels. Kortom, ruimte genoeg voor de gemiddeld 35 bezoekers die wij maandelijks mogen ontvangen. Op het podium staan enkele speeltoestellen waar gespeeld kan worden. Rechts van de bar is de trap naar kelders van Het Roze Huis. Deze 2 kelders zijn sfeervol ingericht met verschillende speeltoestellen zoals een kruis, bondage stoel, diverse bondage banken en haken aan het balkenplafond.

Wanneer je de behoefte hebt om rustig rond te kijken voordat de deuren open gaan omdat je nieuw bent en/of het je eerste sm bijeenkomst is, dan is er altijd de mogelijkheid om eerder te komen (zie ook Geen Drempel). Rustig kennismaken met de locatie, een kijkje in de kelders nemen en een gesprekje met de coördinatoren is dan mogelijk. Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (in alle andere gevallen gaat de deur gewoon om 20.00 uur open).

Bijzonderheden:
Kosten:
Leden hebben gratis toegang. Niet leden betalen 12,50

Tijden:
AG Nijmegen begint om 20.00 uur en op 1.00 uur gaat de deur weer dicht. (Speelruimte sluit om 0.45).

Aanmelden:
Aanmelden is niet nodig.

Dresscode:
Er is geen dresscode, kleed je zoals je wilt.

Toegankelijkheid:
Het bargedeelte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er is ook een aangepast toilet aanwezig.

Kleedruimte:
Er is een ruimte aanwezig waar je je kunt omkleden. Er zijn enkele kluisjes aanwezig.

Pinnen:
In Het Roze Huis kan niet betaald worden met pin maar enkel contant.

Roken:
Het Roze Huis is een rookvrij gebouw en niet voorzien van een rookruimte. Wanneer je wilt roken kan en mag je dit doen buiten mist je wel normaal gekleed bent. Je staat namelijk op de openbare weg.

Parkeren:
Het makkelijkst is parkeren in de parkeergarage "Eiermarkt" (P6), nog geen 3 minuten lopen naar Het Roze Huis. Parkeren kost hier vanaf 18.00 uur 0,50 cent per uur en is open tot 04.00 uur. Wees zuinig op je kaartje, een verloren kaart kost 50.00 euro. Wanneer je de garage uitloopt ga je rechts. Aan het einde van het gebouw rechtsaf de Snijderstraat in, nogmaals aan het eind van het gebouw rechts de Ridderstraat op. Vervolgens de eerste straat links is de Sint Anthoniusplaats. De eerste deur is Het Roze Huis.

Openbaar vervoer:
Het Roze Huis ligt midden in het centrum van Nijmegen en is dan ook goed bereikbaar met het OV. Plan je reis via 9292.nl.

Adres:
Sint Anthoniusplaats 1 in Nijmegen

Wie zijn de coördinatoren en wat doen zij?
Wij zijn Roy, Martijn, Piekjee20, Arno en Marco. Wij staan achter de bar, openen de deur, houden toezicht op de speelvloer en staan open voor uw vragen, opmerkingen en suggesties. Dit alles doen wij op vrijwillige basis voor de VSSM om voor eenieder die wat met SM heeft een plek te bieden om anderen te ontmoeten en SM te beleven.

In Het Roze Huis heten wij gemiddeld zo’n 35 bezoekers per bijeenkomst welkom. Wanneer we een activiteit hebben zijn dit er doorgaans meer. Onze bezoekers zijn zowel vaste bezoekers als mensen die af en toe komen en natuurlijk heten we ook iedere maand weer nieuwe mensen welkom. We hebben een relatief jong team aan coördinatoren en ook de leeftijd van onze bezoekers varieert van jong tot oud, wisselend natuurlijk van de opkomst.

Mocht u vragen hebben over onze bijeenkomsten of andere zaken, stuur dan gerust een mail of bel de infofoon van de VSSM.

Houd altijd de website van de VSSM in de gaten in het geval van wijzigingen en informatie. VSSM.eu

Geen Drempel
Ben je nieuw in BDSM en wil je informatie?
Of
Wil je informatie over BDSM om welke reden dan ook?
Of
Wil je wel naar een speelfeest maar is het toch wat eng de eerste keer?
Of
Wil je weten hoe een bijeenkomst van de VSSM gaat?

Lees dan vooral verder:

De VSSM is meer dan een vereniging die speelbijeenkomsten organiseert. Sinds 1970 zijn wij er voor iedereen die SM gevoelens heeft en hier meer over wil weten of om welke reden dan ook informatie over SM wil hebben. Kortom wij als vereniging geven voorlichting over BDSM aan zowel individuen als organisaties die ons dat vragen. Dat doen we middels de website VSSM.eu, de infofoon, e-mail maar ook is het voor instanties mogelijk ons uit te nodigen om voorlichting te komen geven aan groepen of belanghebbenden.

Ondanks dat we in het digitale tijdperk zitten beseffen wij ons ook dat SM erg persoonlijk is en je de behoefte kunt hebben om hier met gelijkgestemden over te praten. Dat kan op onze bijeenkomsten/party’s die we overal in Nederland houden. De vrijwilligers van de vereniging staan je graag te woord en proberen al je vragen te beantwoorden. Toch kunnen wij ons ook goed voorstellen dat het toch nog moeilijk is om ‘de drempel’ over te gaan en je eerste stappen te zetten op een speelbijeenkomst. Daarom is er Geen Drempel.

Geen Drempel biedt mensen die puur informatie willen over SM de mogelijkheid om rustig te komen praten met onze vrijwilligers voordat de gewone bijeenkomst plaats vindt. Er is dan de mogelijkheid om te praten over SM, de VSSM of het weer. Natuurlijk is het ook mogelijk om in alle rust de locatie en speelmogelijkheden te bekijken zonder dat er daadwerkelijk gespeeld wordt. Wij bieden deze mogelijkheid in Het Roze Huis in Nijmegen, op elke eerste zaterdag van de maand om 19.15 uur. De locatie gaat om 20.00 uur open voor de bezoekers van AG Nijmegen, de reguliere bijeenkomst. Als het je bevallen is op geen drempel en je wilt blijven, dan ben je meer dan welkom.

Wanneer je naar Geen Drempel wilt komen op de 1e zaterdag van de maand of van de mogelijkheid gebruik wilt maken om even voor openingstijd binnen te kijken verzoeken we je om ons dit even te laten weten. Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Let wel: Wij bieden deze mogelijkheid enkel voor mensen die zich per mail hebben aangemeld, voor alle andere bezoekers geldt dat de deuren van Het Roze Huis om 20.00 uur open gaan.

Wat gebeurt er zoal op een gewone bijeenkomst/party van de VSSM in Nijmegen?

Wanneer je naar onze bijeenkomst komt en je hebt de eerste stap de drempel over gezet dan wordt je welkom geheten door 1 van onze vrijwilligers. Eerst worden dan de noodzakelijke dingen geregeld voor de entree (leden van de VSSM hebben gratis entree en niet leden betalen €12,50. Vervolgens zullen wij altijd vragen of je nieuw bent in Nijmegen of dat dit überhaupt je eerste speelfeest is. Stel dat dit zo is, dan bieden we je een rondleiding aan. Een van onze vrijwilligers leidt je dan rond door de locatie, niet dat deze heel groot is, maar hij of zij zal je alle belangrijke in’s en outs geven en vertellen waar je wat kan vinden.

Er is een algemene garderobe aanwezig waar je, je eventueel ook kunt omkleden. We hebben een leuk bar gedeelte waar je altijd aan de bar welkom bent voor een praatje of waar je aan een tafeltje plaats kunt nemen. Misschien verbaasd het je, maar we zijn net een gewone kroeg. De gesprekken gaan namelijk veelal over de meest gewone dingen. Natuurlijk ook wel over dat geen wat ons allemaal bezighoud namelijk het weer, ehhh ohwnee ik bedoel SM. Want ook daar kun je het in alle vrijheid over hebben, met onze vrijwilligers maar zeker ook met de andere bezoekers. In het bar gedeelte is een podium waarop ook gespeeld mag worden (we verzoeken de mensen die hier gaan spelen altijd om rekening te houden met de laagdrempeligheid van onze bijeenkomst). Er staat een kooi en een spankingbokje. Naast de bar kun je met de trap naar beneden naar onze kelders. Deze zijn ingericht met divers speelmateriaal zoals bokjes, bankjes, tafels, rekken en haken en ogen om te kunnen spelen. Het grote materiaal is dus aanwezig.

Naast spelen kan je ook op een bankje plaatsnemen en kijken naar een spel van anderen. Bedenk wel, kijken mag maar hoeft niet. Ondanks dat we allemaal aan SM doen hebben we toch allemaal andere voorkeuren. De een houdt van voetbal en de ander van tennis, zo is het in SM niet anders. Maar bovenal is het bij ons zo: Er mag heel veel, maar niets moet. Vrijwilligheid is erg belangrijk namelijk.

Ook wanneer je wel naar een bijeenkomst/party wilt komen, maar toch wat moeite hebt met ‘de drempel’ zo’n eerste keer, bieden we je de mogelijkheid om eerder te komen. Rustig kennismaken met de locatie, een kijkje in de speelkelders nemen en een gesprekje met de vrijwilligers is dan mogelijk. Dit alles dus voordat de reguliere bijeenkomst begint.

Het mogelijk dat er een workshop of andere activiteit is op deze avond. Deze vind je altijd aan het begin van de pagina bij groepen nieuws.

Mocht je nog vragen hebben mail ons gerust:
Algemene vragen en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Specifieke vragen over de bijeenkomsten in Nijmegen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.