VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

Specials

Naast onze reguliere BDSM party's kennen we ook een aantal Specials. Deze worden (on)regelmatig georganiseerd en onze leden kunnen tegen een onkosten vergoeding hieraan meedoen.

 

WAC
Werkgroep Alternatief Creatief

Door omstandigheden is er geen vaste plaats en tijd voor de WAC.

4 juni 2016 is er een WAC in Nijmegen zie ook: AG Nijmegen

WAC 01BDSM speeltjes en/of kleding koop je in de speciaalzaken maar soms is het zoeken naar een speld in de bekende hooiberg. Je hebt een idee in je hoofd maar de zoektocht leverde niets op. De oplossing,... WACcen. De WAC coördinatoren helpen je graag en hebben alle tijd voor jou.

Door omstandigheden is er geen vaste plaats en tijd voor de WAC. 

 Er is een ruim assortiment musketonhaken, sluitingen, kettingen, leer, popnagels, sierbeslag en dit alles voor betaalbare prijzen. Kleding zelf maken. Een spannende leren rok, een boeiend riemenpak of een benauwd hoofdmasker, in de  "WACwinkel" liggen diverse voorbeelden en patronen om dit alles zelf te maken.

Diverse kleuren leer om je ontwerp een eigen tintje te geven. Reparen, een gaatje extra in je riemenpak, een versleten D-ring vervangen in je sling of de sluiting vernieuwen van je handboeien.

Alles is mogelijk.
Prijzen. Als je wil knutselen op de "WAC-tafel"  betaal je €1,50 voor de eerste snit. Dit bedrag is voor het onderhoud en vervanging van het gereedschap. Verder zijn de kosten voor het materiaal laag gehouden.

Het maken van een zweep of een paar handboeien is natuurlijk afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt maar een eenvoudig  stel handboeien maak je al voor ongeveer €15,00. Nog een voorbeeld is de sling. Voor €100 maak je die zelf.
Voorbeelden: Voet- en  Handboeien, Collar, Hoofdmasker, Mondgag, Zwepen, Riemenpak, Prik BH's. Van alle kleding en speeltjes zijn voorbeelden, patronen en maattabellen  aanwezig.

Ook de WAC groep wordt beheerd door vrijwilligers.

 

NCW

Northern (Non) Comfort Weekend
Weekend 01

Het NCW van de VSSM. Ieder jaar organiseert de VSSM in de maand oktober het Northern Comfort Weekend. Een weekend vol mogelijkheden tot spel en een gezellig gesprek. Natuurlijk kan je ook genieten van de noordelijke omgeving. Dit weekend zijn we te gast in een leuke accommodatie waar we met elkaar voor het eten zorgen. Heb je vragen of wil je je opgeven, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet, namens de co's van het weekend. Elisabeth