50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Beurzen in 2016 en verder

kwsNOV2016 2

In 2016 is een start gemaakt om weer op beurzen te gaan staan. Waren het vroeger de grote eroticabeurzen waar we als vereniging stonden, zijn het nu wat meer selecte beurzen. Zo hebben we het afgelopen jaar gestaan op Kink & Buy, Kinky Warehouse Sale (KWS), Fetish Festival 2016 in Dendermonde (B) en nogmaals op de KWS.

Doordat deze beurzen een specifieke doelgroep hebben die hier al komen omdat er interesse is in BDSM is het voor de VSSM een uitgelezen kans om onszelf te promoten. Echter is het belangrijkste doel nog steeds het geven van voorlichting. Uiteraard proberen we daarnaast bezoekers te trekken voor onze bijeenkomsten en soms zelfs leden te winnen. Toch gaat het er vooral om dat we er zijn. Dat we als vereniging zichtbaar zijn en op dit soort plekken positieve reacties te krijgen, mensen wegwijs kunnen maken, maar ook de negatieve reacties kunnen aanhoren en proberen om mensen toch te laten zien dat we het beste met eenieder voorhebben. KWS is een perfect voorbeeld van zo'n beurs. Het is een gezellige middag waarbij veel bezoekers komen praten bij ons in de stand. Allen met hun eigen verhaal, leden, toekomstig leden, mensen die ter plaatse lid worden, maar vooral ook veel mensen die dolgraag informatie willen over SM in het algemeen en de vereniging het bijzonder. We hebben dan ook veel mensen te woord gestaan die dag, veel folders uitgedeeld en natuurlijk onze VSSM.eu wasknijpers weggegeven.

Op de foto zie je de stand zoals deze was op de laatste KWS. We hebben een mooi frame die we kunnen gebruiken en waarop we al onze bijeenkomsten promoten en ook hebben we van iedere bijeenkomst een specifieke folder met alle informatie. We zien dan ook dat mensen deze informatie graag meenemen. Maar een beurs kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Dit werd tijdens de laatste KWS maar weer eens duidelijk. Door omstandigheden konden een aantal vrijwilligers niet helpen, waardoor anderen deze taak opzich genomen hebben met hulp van coördinatoren van de jongerengroep uit Nijmegen die op KWS waren en onze Voorzitter. Echter zoeken we nog uitbreiding voor ons beurs team. We zoeken dan ook leden die op de beurzen willen staan om onze mooie vereniging te promoten. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een mailtje met motivatie naar beurzen@vssm.eu (je wordt vervolgens voor een gesprek uitgenodigd gezien je op een beurs de vereniging vertegenwoordigd willen we wel graag kijken of het klikt). Op dit mailadres kunnen ook alle vragen over beurzen gesteld worden of tips gegeven worden.

Het Beurs Team

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten