VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

Van het Bestuur

MOV 2018

Medewerkers Overleg 2018

Beste coördinatoren en andere vrijwilligers van de VSSM.
Op 24 November 2018 is het weer zover: ons jaarlijkse medewerkers overleg (MOV)!
Het is jullie kans om met elkaar en het bestuur op een open en directe manier van gedachten te wisselen over allerlei zaken die ons bezighouden maar ook om elkaar te ontmoeten en te inspireren met ideeën die er leven.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is de plek waar besluiten genomen worden maar binnen het MOV staan discussie en elkaar informeren centraal. Een andere vorm van contact met elkaar maar minstens net zo belangrijk voor de vereniging. Juist door niet gehinderd te worden door formele zaken en stemmingen, kunnen we open over het wel en wee van de vereniging met elkaar praten. Voor ons als bestuur is dat essentieel!

Vanzelfsprekend zullen we, met diegenen die dat willen, na afloop weer gezamenlijk lekker uit eten gaan. Dit is op kosten van de VSSM, als dank voor de inzet!

Als bestuur willen wij graag de volgende punten bespreken
• Vaststellen agenda
• Verslag MOV 2017
• Problematiek geschikte locaties
• Jubileum
• Informatie, tips, probleempjes, succesverhalen vanuit de groepen
• ? Hebben jullie agendapunten?
• Rondvraag

Als je agendapunten wilt toevoegen, dan heel graag!
Stuur een e-mail aan het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een korte beschrijving van wat het punt inhoudt en wat je er mee zou willen bereiken.
Doe dat s.v.p. voor 10 november zodat wij dat nog aan de coördinatoren kunnen doorsturen.

Dus noteer:
Datum: 24-11-2018
Plaats: De Berghut in Amersfoort
Tijd: van 14.00 tot 17.00, daarna uit eten.

Aanmelden:
De medewerkers kunnen zich via de coördinator van hun groep aanmelden. Een medewerker is iemand die zich met regelmaat tijdens de activiteiten of daarbuiten inzet voor de VSSM.
Coördinatoren, geef s.v.p. voor 18 november aan met hoeveel mensen jullie vanuit jullie groep komen.

Wil je als coördinator het verslag van het MOV 2017 en eventueel andere stukken ook aan je medewerkers geven? Kosten daarvoor gemaakt kunnen worden gedeclareerd uiteraard.

Namens het bestuur, Edwin, Secretaris