50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Van het Bestuur

Terugblik 2015

vssm logo transparantVan de Voorzitter
december 2015

We zijn weer een jaar verder. Een jaar waar locaties moesten sluiten en andere open gingen. Kortom, soms zat het onze vereniging tegen en soms mee. Wat wel duidelijk was is de inzet van coördinatoren en medewerkers. Soms tegen de stroom in van sluitingen en weer wat zoeken, ging men door en dat verdient een groot compliment. Anderen begeleiden met enthousiasme, elke maand weer opnieuw, de groep die op hen rekende. Vele bezoekers en ook leden realiseren zich niet wat dat voor inzet kost maar het gebeurd!

 

Zo gebeurt er ook het nodige achter de schermen wat veel tijd kost zoals de website die weer een nieuw jasje en inhoud gekregen heeft en de leden administratie om maar eens twee taken te noemen.

Binnen het bestuur veranderde ook het een en ander. Jammer dat een bestuurslid voortijdig door ziekte zich heeft moeten terug trekken. Gelukkig kunnen we nog een beroep op zijn grote kennis en ervaring doen. We zijn blij dat een oproep om nieuwe bestuursleden twee mannen heeft opgeleverd die als aspirant tijdelijk meedraaien tot de Algemene Leden vergadering van 2016 een besluit heeft genomen over hun al dan niet toetreden tot het bestuur.

Al met al kunnen we zeker zeggen dat we een goed jaar voor de vereniging gehad hebben maar de jaarstukken moeten dit gevoel nog wel bevestigen.

Namens het bestuur wens ik iedereen die de VSSM een warm hart toedraagt, leden en niet leden, goede kerstdagen en een veilige, gezellige jaarwisseling toe. Laten we er met elkaar in 2016 een mooi, spannend en boeiend jaar van maken!

Ruud, voorzitter

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten