50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Van het Bestuur

Mededelingen en Informatie

vssm logo transparantVoor de meesten van ons zit de vakantie er op en de groepen draaien al weer volop.
Helaas is de groep Zaandam gestopt. Een nieuwe locatie vinden is niet eenvoudig maar we doen ons best. Als je ideeën hebt, geef deze dan alsjeblieft aan het secretariaat door.

Naast deze tegenvaller zijn er ook een aantal leuke zaken te melden.
Op zaterdag 17 september start de AG jongerengroep in Nijmegen. Een heel mooi initiatief van jonge leden van onze vereniging. We hopen met elkaar op een groot succes en petje af voor de mensen deze taak op zich genomen hebben!
De puppygroep, (Bark and Play) organiseert op 29 oktober van 14.00 tot ongeveer 18.00 uur de mister puppy-Netherland verkiezing in Amsterdam.

 

Er zal een mooi spel van Pups te zien zijn en de verkiezing belooft ook een spektakel te worden. Ook als je het spel niet actief beoefend is het schouwspel op zich al zeer de moeite waard om naar Amsterdam te gaan. Het is goed de site in de gaten te houden voor verdere informatie.
Binnen het bestuur zijn wij, met behulp van een aantal mensen, bezig met de website. Een van de webmasters heeft na jaren van goede inzet te kennen gegeven te willen stoppen. Hij heeft de site een nieuwe indeling gegeven en daar erg veel tijd aan besteed. Door zijn huidige werk is dat moeilijker geworden helaas. We hopen hem op het Medewerkers Overleg (MOV) te kunnen bedanken voor zijn goede inzet!
Dat brengt mij bij het MOV. Dit jaar zal die gehouden worden op zaterdag 26 november in de Berghut te Amersfoort. De coördinatoren hebben al een uitnodiging ontvangen. Mocht daar iets mis mee zijn gegaan, laat dat even weten s.v.p. De coördinatoren zullen de medewerkers op de hoogte stellen. Naast het met elkaar praten over onderwerpen die ons allen raken (misschien heb je nog suggesties?) gaan we tot slot met elkaar eten. Dit jaarlijkse etentje is bedoeld om coördinatoren en medewerkers te bedanken voor hun inzet. Zonder deze mensen zouden er geen bijeenkomsten zijn. Graag horen wij voor 12 november wie er komen. Mail dat even naar het secretariaat; info@vssm.eu
Als je zaken hebt die het bestuur moet weten of vragen of wat dan ook, aarzel niet en stuur een mail naar het secretariaat. Zonder input van leden is het lastig de juiste koers te blijven varen.

Groeten,


Ruud, voorzitter

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten