VSSM

voor Verbinding en Acceptatie

Sittard gaat 3 juni niet door!

Helaas hebben wij i.v.m. de KWS op 3 juni geen coördinatoren beschikbaar om de AG Sittard voor de VSSM door te laten gaan. Op zich is de accommodatie wel open maar dan onder de condities van de eigenaar. Er zal dus geen korting aan VSSM leden verstrekt worden.

Kinky shoppen bij de AG-Nijmegen!?

In april was er geen AG Nijmegen, maar aanstaaande zondag, 6 mei, zijn we weer van de partij!

Lees meer: Kinky shoppen bij de AG-Nijmegen!?

Bark & Play 3.2: geen grappen, wel eieren

20180401 B&P group smallHoe krijgen we het uitgezocht: een Bark & Play op een Eerste Paasdag die dan valt op 1 april! En toch maken we geen grap wanneer we zeggen dat het erg gezellig was. De aanloop van handlers en pups was weer super.

Een grote groep geïnteresseerden uit de furry community had vandaag uitgekozen om ons een bezoekje te brengen, én we hadden twee pups uit het verre Australië als gast: Lance en Indigo!

Lees meer: Bark & Play 3.2: geen grappen, wel eieren

Kinky gezelligheid bij de AG-Nijmegen

Vorige maand, zondag 4 februari hebben wij afscheid genomen van 2 oudgedienden!. Zij gaan voor de VSSM andere activiteiten organiseren. Het team van Nijmegen zal op gewone voet doorgaan met een gewone bijeenkomst op 4 maart!

Lees meer: Kinky gezelligheid bij de AG-Nijmegen

Bark & Play 3.1

20180127 B&P group smallBark & Play 3.1: een goede start van ons derde jaar

Het is bijna niet te geloven dat Bark & Play al twee volle jaren bestaat. Wat we echt heel bijzonder vinden is dat er ook nog altijd nieuwe pups en baasjes bij komen. Zijn we natuurlijk heel erg blij mee!
Afgelopen editie was er zelfs een reporter van NRC bij ons om over ons te schrijven.

Ook bijzonder was dat een van onze favoriete pups er weer eens was: Gizmo!

*sabbelt kort op toetsenbord*
Oh, hey, als ik op knopjes druk krijg ik letters!

Lees meer: Bark & Play 3.1

AG Nijmegen goed begonnen in 2018

De 1e zondag van 2018 stond in het teken van VSSM Nijmegen. Het was gezellig druk in Chaps. MissHelios heeft een leuke en vooral ook leerzame demo gegeven over de Violet Wand (Electro). Ook is er door veel mensen lekker gespeeld. Kortom het was een zeer geslaagde middag.

Lees meer: AG Nijmegen goed begonnen in 2018

Demo/workshop violetwand in Nijmegen

Vorige maand waren we voor het eerst open op de nieuwe locatie. We hebben veel fijne en positieve reacties hier opgehad. Dat waarderen we dan ook erg. Daarnaast was de Sint langs geweest en had voor iedereen een leuk presentje. Het was dan ook een zeer geslaagde zondagmiddag.

Lees meer: Demo/workshop violetwand in Nijmegen

Bark & Play 2.6

Bark & Play 2.6: onze tiende editie20171203 B&P group small

Het was een mooie afsluiting van ons tweede jaar. De pups hebben lekker gespeeld en er waren wederom een paar nieuwelingen. Pup Finn vertelt:

Lees meer: Bark & Play 2.6