50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Nieuwe locatie AG Nijmegen.

NIEUWS!

Zoals jullie inmiddels weten is er, na meer dan twee jaar, helaas compleet onverwacht het nieuws gekomen dat wij als VSSM Nijmegen geen gebruik meer kunnen en mogen maken van Het Roze Huis. Door de gemeente is bepaald dat Het Roze Huis niet meer voldeed aan de eisen zoals die waren overeengekomen met de stichting. Gezien er op korte termijn geen zicht is op een oplossing houdt hier helaas dan ook de samenwerking tussen de VSSM en Het Roze Huis op.

Dit houdt in dat er wat gaat veranderen. Wij als Team VSSM Nijmegen kunnen dan ook melden dat het bestuur zich hard heeft ingezet om op korte termijn een nieuwe locatie te vinden. Wegens wat logistieke problemen zal de eerste bijeenkomst op de nieuwe locatie nog niet in november zijn, maar wel in december. De Algemene Groep zal voortaan iedere 1e zondag van 14.00 tot 20.00 uur zijn deuren gaan openen aan de Tweede Walstraat 96 in Nijmegen. De data voor de jongeren bijeenkomsten zullen later ook bekend worden. Ook voor de jongeren is gelukkig ruimte in de nieuwe locatie.

VSSM Nijmegen zal te gast zijn in de Chaps. De Chaps is een bar die zich normaliter richt op homomannen. Wij als Team Nijmegen zijn dan ook blij dat we zo snel een nieuw onderkomen hebben gevonden waar we meer dan welkom zijn. De ruimten zijn uiteraard heel anders dan het Roze Huis. Wij als Team Nijmegen gaan weer ons uiterste best doen om ook hier weer het gevoel van een tweede ‘thuis’ neer te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. De komende dagen zullen we steeds meer bekend gaan maken dus houd deze pagina dan ook in de gaten.

We zien jullie dan ook graag op zondag 3 december bij weer een nieuwe VSSM Nijmegen

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten