50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Afscheid Roze huis

Na meer dan twee jaar is helaas compleet onverwacht het nieuws gekomen dat wij als VSSM Nijmegen geen gebruik meer kunnen en mogen maken van Het Roze Huis. Door de gemeente is bepaald dat Het Roze Huis niet meer voldeed aan de eisen zoals die waren overeengekomen met de stichting. Gezien er op korte termijn geen zicht is op een oplossing houdt het hier dan ook voor de VSSM op.

Zeer enthousiast zijn we als vereniging dan ook begonnen om de bijeenkomsten in Nijmegen weer op te starten na jaren van afwezigheid door de sluiting van Vila Lila. Na verloop van tijd waren we steeds meer thuis in het Roze Huis. De kelders kregen steeds meer vorm en ook boven werd het steeds sfeervoller. De start van Geen Drempel bleek vooral voor veel nieuwelingen een schot in de roos. Dit succes is door meer groepen binnen de vereniging dan ook overgenomen. Ook had de jongerengroep zijn plek hier gevonden.

Het Roze Huis heeft voor velen onuitwisbare en mooie herinneringen gezorgd. Er zijn veel mooie en diepe vriendschappen gesloten. Liefdes en/of D/s relaties zijn hier ontstaan. Bekenden van vroeger hebben elkaar weergevonden, maar bovenal was Het Roze Huis voor erg veel mensen een tweede thuis. Het team vrijwilligers van de VSSM heeft dit samen met jullie kunnen doen en daar zijn we dan ook heel erg trots op.

Wij als Team Nijmegen vinden het dan ook doodzonde om deze geweldige locatie op te moeten geven. Een locatie waaraan we als team hard gewerkt hebben om het voor onszelf, maar meer nog voor jullie allemaal een thuis te laten zijn. Gezien de vele liefdevolle en meelevende reacties die we gehad hebben de laatste tijd, is ons dat ook zeker gelukt.

Jij als bezoeker mag best weten dat het ons als team erg veel pijn doet, om het huis waarin we zoveel hebben meegemaakt, waarin zulke mooie dingen zijn ontstaan en bovenal waar we jullie allemaal een plek hebben kunnen bieden om samen te komen, jezelf te kunnen zijn en dingen te kunnen leren en nieuwe contacten op hebt kunnen doen, te moeten verlaten. Helaas is het niet anders en moeten we op deze manier afscheid nemen van ons geliefde thuis zonder een afscheidsfeestje, dus deze woorden zullen het moeten doen. Ondanks dit willen we Het Roze Huis heel erg hartelijk bedanken dat wel het huis al die tijd ook als ons ‘thuis’ hebben mogen gebruiken.

Gelukkig is het afscheid van Het Roze Huis geen definitief einde van VSSM Nijmegen. Hier is het laatste nieuws te vinden

Nog heel even geduld en graag tot snel.

Team VSSM Nijmegen

vssm logo

SOA poli online:

Consensual Deviance

Stringzz | de nieuwe BDSM-app voor Android

Advertenties

De VSSM heeft geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de advertenties en de VSSM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten