50 jaar VSSM

voor verbinding en acceptatie

Bark & Play 4.1: Hallo Nijmegen!

Het was een warm welkom in Nijmegen! Nouja, het miezerde en het was grijs, maar in de Marcus-Antonius was het zinderend heet! Volgende keer even vragen of ze de verwarming uitzetten. ?

Zo’n nieuwe locatie is wel even wennen. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze nieuwe gastheren en zeker voor onze meer dan 70 bezoekers! Pup Senna had het in elk geval prima naar haar zin!

"Dit was de eerste keer Bark & Play in een nieuwe locatie én de eerste keer Bark & Play voor mij. Ik liep voorzichtig binnen, er waren al flink wat pups en owners aanwezig. Ik was bang dat ik als vrouwelijke pup raar aangekeken zou worden of dat ik de enige was, maar dat bleek allebei niet het geval. Ik kreeg een warm welkom, mengde mij tussen alle andere pups en raakte al snel aan de praat met een andere vrouwelijke pup. Toen ik zag dat er meer pups zich gingen omkleden ging ik mij ook maar eens omkleden om vervolgens als pup op de speelmat te kunnen spelen. Het was druk, maar ook ontzettend leuk! Het was geweldig leuk om te kunnen spelen met de andere pups en de matten die bezaaid waren met hondenspeeltjes. Ik heb mij ontzettend goed vermaakt en voor mij is het absoluut voor herhaling vatbaar."

We gaan de kinderziektes genezen en dan hopen we je weer te zien op zaterdag 2 maart, als we terugkomen naar Nijmegen!

20190105 B&P S1